· 

Wereldkaart op canvas (Review)

Tegenwoordig zijn wereldkaarten helemaal in. Je vindt ze op behang, maar ook als poster of schilderij. Bij wereldkaarten.nl mocht ik een wereldkaart op canvas naar keuze uitzoeken. Ik zocht door de vele verschillende soorten kaarten en vond uiteindelijk een hele leuke wereldkaart die goed past in de kamer van Thijmen. Een wereldkaart met verschillende dieren erop. Het leuke is dat Thijmen net op een leeftijd zit dat hij kennis maakt met verschillende soorten dieren en ze ook erg interessant vind. Hij kan de verschillende dieren sinds een tijdje van elkaar onderscheiden en benoemt ze ook bij naam. Natuurlijk kent hij nog lang niet alle dieren en daarom is het juist leuk om de verschillende dieren te zien op de verschillende plekken op de kaart. Als hij later wat ouder is dan zouden we ook uit kunnen leggen waar wij wonen, welke dieren er vlakbij ons leven en voor welke dieren we heel ver moeten reizen om ze te bekijken.
Verschillende wereldkaarten
Op wereldkaarten.nl zijn verschillende soorten kaarten te vinden, maar je kunt ook kiezen uit verschillende materialen. Van canvas en hout tot plexiglas en aluminium. Ook kun je een wereldbol bestellen en er vlaggetjes in prikken voor de plekken waar je een keer bent geweest en waar je nog heel graag heen wilt. Naast de verschillende materialen en kaarten, zit er ook nog verschil in afmetingen. Dus wil je een klein plekje aan de muur opvullen dan kan dat met een klein formaat. 

Mijn ervaring
Mijn ervaring met wereldkaarten.nl is positief. Ondanks dat het niet helemaal goed ging met het bestellen van de kaart en het daardoor best lang duurde, werd ik wel heel goed geholpen. Toen de wereldkaart wel goed bestelt was, kreeg ik hem al na een paar dagen binnen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0