· 

Het dagboek van een tienermoeder #14: weer aan het werk

Week 2 van het nieuwe jaar is ook alweer voorbij. De tijd ga zo ontzettend snel! De dagen gingen al snel, maar sinds ik werk al helemaal. Dat geeft mij wel weer een bevestiging dat we moeten genieten van het leven. Afgelopen week was niet een heel bijzondere week. Wel heb ik weer twee dagen gewerkt.

 

Zaterdag: 

Het was weekend en daarom gingen we met z'n drietjes boodschappen doen. Thijmen vind het altijd wel leuk om naar de winkel te gaan. En als ik dan een brood in de wagen leg en hij ziet het, dan zegt hij de hele tijd 'hap'. Ik ben blij dat hij zo gek op brood is. 

 

Maandag:

Deze dag had ik mijn tweede werkdag. Ik vond het wel weer spannend. Uiteindelijk was de spanning nergens voor nodig en had ik een hele leuke werkdag gehad. De vorige keer had ik na mijn werkdag heel erg spierpijn, maar vandaag viel het wel mee. Mijn voeten deden wel pijn, omdat ik totaal niet gewend ben om de hele dag te lopen en te staan.

 

Dinsdag:

Vandaag was ik weer een lekker dagje thuis met Thijmen. We zijn samen naar de winkel geweest en hebben bij de geitjes gekeken. 

 

Woensdag:

Ook vandaag moest ik weer werken. En ook vandaag voelde ik de spanning, maar weer had ik een leuke dag. Ik ben zo blij dat ik het werk leuk vind. Ik werk 10 uurtjes op een dag, maar de dagen vliegen voorbij en dat is de bedoeling.

 

Donderdag:

Dit was niet echt een bijzondere dag. Ik had weer een dagje vrij. Ik heb mijn huishouding weer een beetje kunnen doen en ik heb weer met Thijmen kunnen spelen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0