· 

Weekvlog #1: Thijmen is 3 jaar!

Ik wil jullie heel graag mee nemen in mijn week als jonge moeder in mijn allereerste weekvlog. In deze video wordt Thijmen drie jaar, heb ik twee examens en kijkt Marieke voor de eerste keer televisie. Ook begint ze nu geluidjes te maken, wat je ook kunt horen in deze vlog.

 

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de vlog vinden. Alvast mijn excuses voor het bewegend beeld. Ik zal er in vervolg om denken als ik weer een keer een vlog ga maken. Ik heb in ieder geval ontdekt dat ik vloggen wel leuk vind om te doen. Vooral ook omdat ik heel weinig video's meer maak van Thijmen en Marieke. Dit komt doordat ik het gewoon heel druk heb met de kinderen, waardoor het er niet van komt om te filmen. Doordat ik afgelopen week ben gaan filmen, merk ik dat ik weer hele leuke video's van de kinderen heb voor later. Hierdoor zit ik erover na te denken om vaker (misschien wel elke week) een video te maken. Laat me weten wat jullie liever hebben: blogs of vlogs? :)

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Robin (donderdag, 11 juli 2019 22:58)

    Vlogs!!!