· 

Vlog #12: een nieuw plan voor mijn blog?

Twee weken geleden gaf ik op Instagram aan dat ik voorlopig zou gaan stoppen met bloggen en mij meer wou richten op vormgeving. Ik volg de opleiding 'Mediavormgeving' en plaats illustraties op mijn instagrampagina @mrsdesign.nl. Om verschillende redenen wou ik mijn focus verleggen van MamaMaureen naar MRSdesign. Ondanks dat MamaMaureen geen prioriteit meer voor mij had, vond ik het zonde om er niets meer mee te doen. Ik heb namelijk veel tijd gestoken in het schrijven van alle artikelen. Ik zat erover na te denken of ik wel echt zou stoppen en ineens kreeg ik een idee. Wat als ik mij in de vlogs en artikelen minder richt op het moederschap en meer op het ontwerpen zelf? Na een tijdje heb ik vorige week weer mijn week gevlogd. Ik neem jullie in deze vlog minder mee in mijn leven als moeder en laat meer zien hoe ik als vormgever te werk ga. In de vlog leg ik uit wat de reden is. Ik hoop dat jullie het op deze manier ook een leuke vlog vinden! :)

Reactie schrijven

Commentaren: 0