· 

Shoplog: de zomerkleding voor Thijmen

Het was alweer een tijdje geleden dat ik nieuwe kleren had gekocht voor Thijmen. Ik krijg veel kleding voor hem van familieleden. Aangezien het weer zomer wordt en het weer tijd wordt om T-shirts te gaan dragen, wou ik toch echt wel even zelf nieuwe kleren voor hem kopen. De zomerkleding van vorig jaar past hij bijna allemaal niet meer. Zelfs zijn winterkleding van de afgelopen tijd begint hem wat krap te zitten. Hij groeit hard en helemaal nu Marieke er is, lijkt hij erg groot. Samen met Julian ben ik de stad in geweest om te kijken voor leuke kleding voor Thijmen. Wat wij hebben gekocht, laat ik jullie zien in dit artikel.

Allereerst had Thijmen echt korte broeken nodig. De leuke broekjes van vorig jaar past hij helaas niet meer. In ieder geval kwamen deze nieuwe broeken wel van pas het afgelopen weekend!


Dit hempje zal goed van pas komen deze zomer. Ten minste, dat mag ik hopen. Soms is een hemd net wat fijner om aan te trekken met de zomerse temperaturen dan een t-shirt.


De t-shirts die Julian en ik hebben gekocht, heeft Thijmen de afgelopen dagen al kunnen dragen. Tegenwoordig zijn er zulke leuke shirtjes te koop! De t-shirt die Thijmen op de foto aan heeft, hebben we ook gekocht voor hem.


Zoals ik al eerder zei in dit artikel, wordt de winterkleding ook een beetje te klein. Aangezien het ook in de zomer best fris kan zijn, hebben we er nog maar een trui bij gekocht. Een trui is ook erg handig wanneer het in de avond wat kouder word. 


Naast de gewone kleding hebben wij ook nog vier pyjama's gekocht. Ook die werden te klein. Twee pyjama's met korte mouw en korte broek en twee pyjama's met lange mouw en lange broek. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0