· 

Review: foto op canvas

Vandaag heb ik een hele andere blog. Ik mocht een foto op canvas testen bij fotofabriek.nl en daar wil ik jullie wat meer over vertellen. Onder andere over de kwaliteit en over de goede service van het bedrijf.

 

Als afbeelding koos ik een zwart/wit foto van Julian en Thijmen. Deze foto is ongeveer twee weken geleden gemaakt toen wij met mijn schoonfamilie een weekendje weg waren. Wat was het toen koud! Vandaar dat Thijmen dat schattige mutsje op had. Deze foto straalt zoveel blijdschap en geluk uit dat ik deze graag in de woonkamer wil zetten om er iedere dag weer naar te kijken. 

 

Wanneer ik mijn bestelling had geplaatst op fotofabriek.nl, kreeg ik al vrij snel de foto op canvas binnen. In een klein pakketje werd de foto bezorgd en ik was natuurlijk erg benieuwd wat het resultaat was. Ik was een beetje bang dat de foto niet zo mooi zou zijn, omdat het een zwart/wit foto was, maar de foto is goed scherp! Ook zaten om de hoekjes van het canvasdoek een extra beschermlaag voor wanneer het met de post berzorgd zou worden. Dit om natuurlijk beschadiging te voorkomen en dat vind ik erg fijn! 

 

Zelf doe ik ook een opleiding die de kant op gaat van drukkerij/uitgeverij. Daarmee vind ik het natuurlijk wel belangrijk dat de kwaliteit van het product goed is. Mijn mening over Fotofabriek is daarmee positief. De kwaliteit en service is goed en dat is natuurlijk erg belangrijk als je als consument iets dierbaars, zoals een foto, online besteld.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0