· 

Plog #3: vakantie Ardennen

Mijn ouders zijn binnenkort 25 jaar getrouwd en daarom gingen we met hun op vakantie naar de Ardennen in België. Mijn zus, zwager en broertje gingen ook mee en met z'n achten hebben we er een gezellige week van gemaakt. Zelf was ik 33 weken zwanger en vond ik het toch wel spannend om in het buitenland te zijn. Stel je voor dat de baby zich te vroeg zou aankondigen. Gelukkig is alles goed gegaan en zit de baby nog veilig in mijn buik. Ik heb natuurlijk veel foto's gemaakt van deze vakantie en die wil ik door middel van een plog met jullie delen. Kijken jullie mee naar mijn vakantieweek?

We kwamen op vrijdagavond aan bij het vakantiehuis. Veel aan die eerste dag hadden we dus niet. De dag er na hebben we echt genoten. Het was zo'n twintig graden buiten met volop zon. Heerlijk weer om buiten te zijn en de omgeving te bekijken. Dit weer hadden we natuurlijk niet verwacht in februari. We waren nog bang dat we er niet konden komen, omdat er zoveel sneeuw zou liggen. Ondanks dat het zo warm was, lag er op sommige plekken ook nog sneeuw. In de middag gingen we naar de watervallen van Coo. Veel mensen zaten daar op terrasjes. We kregen er echt een vakantiegevoel van. 


Op dag 3 was het nog steeds heel mooi weer. Vlakbij het vakantiehuis was een heel mooi uitzicht, waar we in de ochtend naar toe zijn gewandeld. Thijmen vond het ook heel leuk om in de wandelwagen mee te gaan. Vooral omdat hij de week voordat we op vakantie gingen, ziek was geweest en deze dag nog steeds niet helemaal beter was. Hij genoot ervan om even buiten te zijn. Verder hebben we deze dag niet veel meer gedaan. In het vakantiehuis was een zwembad dus daar maakten we in de middag gebruik van.


De vierde dag was een iets actievere dag. We gingen naar het plaatsje Echternach in Luxemburg, waar we eerst gingen lunchen met z'n allen. Daarna ging een deel van ons een tocht door de rotsen maken. Voor Thijmen was die tocht niet zo handig en voor mij ook niet aangezien ik al behoorlijk ver in de zwangerschap zat. Dus gingen wij ondertussen naar een speeltuin toe. 


De rest van de week hebben we eigenlijk niet heel veel meer gedaan dan spelletjes spelen, zwemmen en relaxen. Julian heeft nog wel een stuk gelopen samen met mijn vader en broertje. Iedereen genoot van een weekje ontspanning. Thijmen was de laatste paar dagen ook gelukkig weer de oude. Hij vond het natuurlijk leuk om alle aandacht te krijgen van de familie en in huis was ook genoeg te doen voor hem met alle speelgoed dat er was. Het was een heerlijke week, vol zon en plezier!

Reactie schrijven

Commentaren: 0