· 

Plog #5: Mijn paasweekend

We brachten het paasweekend door met ontzettend veel zon. Dat is in deze nieuwe plog van mijn paasweekend ook wel te zien. Alle foto's in dit artikel zijn buiten gemaakt met alleen maar zon. Hebben jullie ook zo genoten van dit heerlijke weer? Ik laat jullie in dit artikel zien hoe ik mijn paasweekend heb doorgebracht. Met veel foto's van mijn gezin, waaronder één van Thijmen en Marieke. Kijken jullie mee?

Op stille zaterdag hebben wij een mini fotoshoot gedaan. Aangezien het dus mooi weer was en ik weer eens wat nieuwe foto's wou hebben, besloten we om een fotoshoot te doen. Lang duurde het niet, want Thijmen was er na een paar foto's alweer klaar mee.

Aangezien deze prachtige boom in onze tuin groeit, wou ik hier foto's bij maken. Veel zie je er niet van op de foto's van de mini fotoshoot. 

Heerlijk die interactie tussen vader en zoon. Julian die de zonnebril bij Thijmen op doet. De zonnebril hadden we in de ochtend voor Thijmen gekocht en hij is er heel erg blij mee. Zo heeft hij wat minder last van de zon en wat lijkt het stoer! 

Later in de middag zijn we nog wezen wandelen met z'n viertjes. We wisten deze dag niet zo goed wat we moesten eten. Meestal wanneer het mooi en warm weer is, heb ik niet zoveel zin om te koken. Daarom liepen we naar de winkel om te kijken of er iets te koop was dat makkelijk te bereiden was. Thijmen vindt het altijd leuk om bij Julian op de nek te zitten. Het gaat ook een stuk sneller, aangezien Thijmen bij bijna elk paaltje, putje en stoeptegeltje wil kijken. 


Op eerste paasdag zijn Thijmen en ik in de ochtend naar de kerk geweest. Julian bleef thuis om voor Marieke te zorgen. Na kerktijd zijn we met het gezin naar mijn schoonouders geweest. We hebben heerlijk genoten van de rust en Thijmen heeft heerlijk kunnen spelen. Ook kwam deze zwarte kat nog een bezoekje brengen. Thijmen vond het wel gezellig en wou gelijk met de kat spelen.


Tweede paasdag begon rustig. De kinderen waren allebei een keer iets later dan normaal wakker. Thijmen wou Marieke heel graag op schoot. Hij reageert zo leuk op haar! Dat hij blij is met zijn zusje, is wel te zien op deze lieve foto van hun twee.

Ook op deze dag was het weer heel mooi weer. Deze foto heb ik gemaakt terwijl ik op de trampoline lag. Ik was met Thijmen aan het spelen en zag dat er alweer heel veel bladeren aan de bomen zaten. Doordat de bladeren en bloemen weer groeien, lijkt het gelijk heel zomers. 

Doordat het mooi weer was, kon ik de was buiten ophangen. De harde wind zorgde er ook nog eens voor dat de was snel droog was. Ondertussen speelde Thijmen buiten in de tuin. Nadat ik de was had opgehangen, zette hij zijn stoeltje onder de droogmolen. Op die manier kon hij naar het wasgoed kijken dat om hem heen hing. Hij vond het heel leuk, want door de wind waaide het wasgoed alle kanten op en draaide de droogmolen veel rond.

Na het spelen in de tuin en het ophangen van de was, hadden Julian en ik aan Thijmen belooft om naar de speeltuin te gaan. Hij was natuurlijk helemaal blij met die belofte. Met zijn petje op liepen we met z'n vieren richting de speeltuin.

Terwijl Thijmen heerlijk in de speeltuin aan het spelen was, probeerde Julian er voor te zorgen dat Marieke tevreden in de kinderwagen zou liggen. Aangezien ze steeds wakker werd wanneer de kinderwagen stil stond, zorgde Julian ervoor dat de kinderwagen in beweging bleef. Thijmen vond het in ieder geval heel leuk op de schommel, glijbaan en wip wap. Met het bezoekje aan de speeltuin sloten we de dag af en daarnaast ook het paasweekend. Wat hebben wij genoten met z'n vieren!

Reactie schrijven

Commentaren: 0