· 

Plog #1: Mijn dag met Thijmen in foto's

Een nieuw artikel met een nieuw onderdeel, een plog. Dit is eigenlijk een stukje dagboek alleen dan met veel foto's. Vandaag gaat de plog over een normale doordeweekse dag samen met Thijmen. Hoe wij onze dag doorbrengen, kun je in dit artikel zien en lezen.

Mijn dag begon vandaag met een warme douche, gevolgd door twee broodjes hagelslag. Ook Thijmen had vanochtend bij het ontbijt twee broodjes opgegeten. Hij is gek op brood!


Thijmen ging na het broodje eten met zijn speelgoed spelen. Hij heeft een hele kist vol met speelgoed, waar hij wel een hele dag zoet mee kan zijn. Toch bedacht hij dat het veel leuker is om een kussen op de grond te leggen en te doen alsof hij slaapt. Ondertussen kon ik de afwas even doen.


Wanneer de afwas klaar was, gingen we naar buiten. Thijmen ging van de glijbaan en speelde in de zandbak. Ik genoot van het zonnetje en de heerlijke zomerse lucht van de bloemetjes. Ook haalde Thijmen en ik ons konijn (Didi) nog uit het hok, zodat hij lekker kon rond rennen in de ren. We gaven hem wat hooi en brokjes. Dus ook Didi was weer helemaal tevreden.


Al snel was het half 1 's middags en was het voor Thijmen tijd om op bed te gaan. Ik kon in die tussen tijd met mijn blog bezig en ook ben ik weer een hoofdstuk verder gekomen met mijn studie.


In de middag gingen we fietsen, maar wel een klein rondje. De lucht zag er dreigend uit en mijn was hing nog buiten. Toch heeft Thijmen wel even kunnen genieten. We kwamen een molen tegen en een vrachtwagen. Dat was voor hem al genoeg.


Ook hebben we vandaag de plantjes water gegeven. De grond is droog. Er staat eigenlijk te veel zonlicht op de planten. Het plantje op de voorgrond van de foto bloeit goed. Het plantje op de achtergrond ziet er iets minder goed uit. 


Aan het einde van de middag ging Thijmen televisie kijken, zodat ik het avondeten kon klaarmaken.


Als avondeten aten we bruinebonenschotel. Mijn zelfgemaakte recept. Dit recept is binnenkort te vinden op mijn blog. Thijmen vindt bruine bonen heerlijk. Ook Julian schept graag nog een tweede keer op. Vandaag aten Thijmen en ik met z'n tweeën, aangezien Julian storing had op zijn werk.


Om zeven uur was Julian eindelijk thuis. Nog net op tijd om met Thijmen te kunnen spelen.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Anne's plek (zaterdag, 16 juni 2018 19:42)

    Wat leuk om zo een kijkje te krijgen in jouw leven. Echt heel erg leuk, ik zei random, hardop toen ik het had 'uitgelezen', wat een leuk artikel!