· 

Notitieboek met eigen ontwerp (Review)

Het schrijven van artikelen doe ik vaak direct op de laptop. Toch vind ik het eigenlijk veel leuker en prettiger om dingen op papier te zetten. Bij studentendrukwerk.nl mocht ik een product met mijn eigen ontwerp laten drukken. Ik koos voor een notitieboek, omdat ik wist dat ik hier goed gebruik van kon maken voor mijn blog. Nu kan ik al mijn artikelen, ideeën en planningen in dit notitieboek opschrijven en heb ik alles overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast vind ik de notitieboek ook erg handig voor als Thijmen leuk aan het spelen is en ik inspiratie heb voor mijn blog. Dan kan ik dat snel even noteren zonder dat ik mijn laptop er bij hoef te pakken of alles op losse papiertjes heb staan.

Wat ik zo leuk vind aan dit notitieboek, is dat ik hem zelf kon ontwerpen. Voor de voorkant van het notitieboek heb ik gekozen voor de foto die ik gebruik om mezelf voor te stellen op mijn blog met het logo van mijn blog. Voor de achterkant heb ik gekozen voor drie afbeeldingen en drie onderwerpen waar mijn blog voornamelijk over gaat. Ik vind het zo leuk dat dit boek past bij mijn blog en dat het resultaat zo mooi is!

Bij studentendrukwerk.nl kun je niet alleen notitieboeken met eigen ontwerp bestellen, maar ook nog heel veel andere producten, zoals boeken, magazines, T-shirts en wanddecoratie. Allemaal met je eigen ontwerp. Ik ben erg tevreden met het resultaat van het product, maar ook met het contact dat ik heb gehad met het bedrijf. Want ondanks dat ik een fout had gemaakt en daardoor het verkeerde ontwerp binnen kreeg, werd ik heel vriendelijk geholpen en kreeg ik uiteindelijk het juiste ontwerp. In ieder geval kan ik studentendrukwerk.nl jullie zeker aanraden voor een persoonlijk product zoals je het zelf wilt!

Reactie schrijven

Commentaren: 0