· 

Mijn plannen voor de komende tijd

De laatste tijd plaats ik weer iets minder vaak artikelen op mijn blog. Dit heeft een aantal redenen en dat wil ik jullie in dit artikel uitleggen. Ik wil jullie vertellen wat mijn plannen zijn voor de komende tijd. Wat kunnen jullie verwachten op mijn blog en hoe gaat het met mijn studie?

 

Wat is mijn plan met mijn studie?

Langzaam aan probeer ik mijn studie weer op te pakken. De kinderen gaan één keer in de week naar mijn (schoon)moeder, zodat ik kan gaan leren. Ook probeer ik op de zaterdagen, wanneer Julian thuis is, en in de avonden wat te doen. Stapje voor stapje kom ik dichterbij het einde van mijn studie. Toch wil ik zo snel mogelijk mijn studie kunnen afronden. Ik moet nog vier examens maken, waarvan ik er twee in juli moet afleggen. Natuurlijk hoop ik dat ik beide examens haal en hoop ik dat ik eind juli klaar ben met het theoriegedeelte van mijn studie. De andere twee examens staan in de planning voor het najaar. Deze kan ik helaas niet eerder afronden. In ieder geval kijk ik er erg naar uit als ik niet meer hoef te leren, want met twee kinderen is dat best pittig. Het is lastig om een geschikt moment te vinden om te studeren. Thijmen is sinds kort van zijn middagslaapje af dus overdag heb ik sowieso geen tijd om met mijn studie bezig te gaan.

 

Stage lopen.

In september wil ik beginnen met stage. Ik moet namelijk 640 uur stage lopen voor mijn studie en uiteindelijk natuurlijk kunnen laten zien dat ik de theorie in de praktijk kan toepassen. Ik kijk er heel erg naar uit om meer te leren van het vak, maar ik vind het ook wel spannend, omdat ik eigenlijk totaal geen ervaring heb. Een geschikte stageplek vinden, valt nog niet mee. Ik vind het namelijk lastig om in te schatten bij welk bedrijf ik de juiste kennis op zal doen.

 

De verzorging van de kinderen.

Naast mijn studie ben ik ook druk bezig met de kinderen. Met twee kinderen, huishouden en een studie heb ik niet veel tijd meer over voor mijn blog. Thijmen wordt bijna drie jaar en ik ben daarom bezig met zijn levensboek. Dat kost natuurlijk tijd en energie, maar ik vind het leuk om het wel te maken. Verder heb ik veel afspraken staan voor Thijmen en Marieke. De Peuterspeelzaal, het consultatiebureau en fysiotherapie.

 

Het plan voor mijn blog.

Ik hoop de komende tijd één keer per week een blog online te zetten. Dat zal niet altijd lukken, maar ik vind het veel te leuk om er niet meer mee bezig te zijn. Als ik tijd over heb, wat echt heel zelden voor komt, zal ik een extra blog plaatsen. In ieder geval is mijn doel om elke week, meestal op donderdag, een artikel met jullie te delen. Heb ik het druk gehad, dan zal dit een andere dag of week zijn. Ik hoop jullie in ieder geval de komende tijd nog een plezier te doen met nieuwe blogjes!

Reactie schrijven

Commentaren: 0