· 

Mijn jaar in foto's

In dit artikel zal ik jullie een terugblik geven van mijn jaar 2017. Het was een jaar met mooie en minder mooie momenten, maar ik kijk het liefst naar de positieve herinneringen. Dit jaar hebben wij onder andere de sleutel gekregen van ons eerste huisje en heel veel wandelingen gemaakt. Dit is mijn jaar in foto's!

01-01-2017 

Deze foto is gemaakt op nieuwjaarsdag. Ik begon het jaar door ziek te zijn, maar gelukkig zie je dat niet echt op de foto. We zien er gelukkig uit en dat zijn we ook!


12-03-2017

Deze foto is gemaakt op een rustige zondag met mooi weer. De voorjaar was op komst en dat kun je duidelijk zien aan de prachtige paarse krokussen. 


14-05-2017

Mijn eerste Moederdag. Ik ben goed verwend met een ontbijtje op bed. Thijmen weet natuurlijk niet wat Moederdag is, maar dat komt vanzelf.


20-05-2017

Met mijn familie ben ik naar de Apenheul geweest. Het was gezellig en leuk om te zien hoe Thijmen eigenlijk amper op de apen reageerde. Toen Thijmen in de buggy zat, ging er een aapje op zijn buggy zitten. Hij keek er helemaal niet raar van op.


23-07-2015

Thijmen was inmiddels een jaar oud en hij had van opa en oma een loopauto voor zijn verjaardag gekregen. Na een maand kon hij eindelijk goed op de loopauto zitten alleen snapte hij nog niet zo goed hoe hij vooruit kwam. Wat vonden wij dat hij een grote jongen was toen hij op de loopauto zat. 


02-08-2017

Aan het begin van dit artikel vertelde ik dat we dit jaar veel wandelingen hadden gemaakt. Op deze foto genoten we van het mooie weer. Thijmen vond de kippen en eendjes erg interessant.


22-08-2017

Julian en ik zijn dit jaar voor het eerst samen op vakantie geweest. Voor zover je het een vakantie kunt noemen. Met z'n tweetjes zijn we drie dagen naar Bergen aan Zee geweest en we hebben genoten! Heerlijk om even tijd voor elkaar te hebben en geen verantwoordelijkheid te dragen over een kind. Alsnog hadden we wel steeds in ons hoofd hoe het met Thijmen ging.


24-08-2017

Na drie dagen in Bergen aan Zee te zijn geweest waren we weer op de terug weg naar ons kleine mannetje. We hadden hem gemist, maar we hebben wel drie leuke dagen gehad. We hebben onder andere gemountainbiket, wat ontzettend zwaar was en we zijn natuurlijk elke dag even bij de zee geweest. Afgelopen zomer hebben we niet veel dagen gehad met mooi weer, maar wij hadden drie zonnige dagen!


03-09-2017

We waren bij mijn ouders en vlakbij mijn ouders is een speeltuintje. Het was mooi weer en samen met Thijmen konden we in de speeltuin spelen, wat hij heel leuk vond. Samen met papa zit hij op de wip wap, maar de glijbaan vindt hij ook erg leuk!


05-09-2017

Inmiddels liepen we tegen de herfst aan en was het tijd om ook daar weer even kennis van te nemen. Zoals jullie kunnen zien vielen de bladeren van de bomen, maar was het nog warm genoeg voor een zomerjasje. 


21-09-2017

In onze grote tuin met veel en hoog gras, begonnen de paddenstoelen behoorlijk te groeien. Kleine en grote paddenstoelen waren door de hele tuin te vinden. De herfst is begonnen!


14-10-2017

Voor mijn hoofdpijn, die ik steeds kreeg van een computerscherm, heb ik een bril gekregen. Het was lastig om een leuke bril uit te zoeken, maar dit is hem geworden!


19-10-2017

Ook op deze dag was het mooi weer om te gaan wandelen. Met z'n drietjes hebben van het mooie en nog best wel warme weer genoten. 


11-11-2017

De tienermoederdag. Een bizarre, maar leuke dag. Een dag waar ik heel veel andere tienermoeders heb ontmoet en twee vriendinnen aan over heb gehouden. Deze dag was een indrukwekkende dag!


14-11-2017

Als ik aan deze dag terug denk, dan word ik super blij! Na veel rijlessen te hebben gehad, had ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald! 


23-11-2017

Mijn verjaardag was op deze dag. Julian was op mijn verjaardag super lief voor mij! Hij maakte een ontbijtje voor me. Ook had hij een heel lief cadeautje besteld die Thijmen aan mij gaf. Een mok met 'Mama, je bent super. Veel liefs, Thijmen'. Ook zaten er precies op mijn verjaardag zeven uilen in de boom die in onze tuin staat. Heel apart!


02-12-2017

De winter komt eraan. Het werd steeds kouder en dat is op deze foto duidelijk te zien. Julian heeft deze foto gemaakt en ik vond hem zo mooi! Deze foto stond al eerder op mijn blog, maar ik vond dat hij nog wel een keer een plekje verdiende op mijn blog.


09-12-2017

Afgelopen jaar heb ik met mijn familie sinterklaas gevierd. Nog geen maand geleden heb ik dit gedeeld in een artikel. Dit was mijn surprise voor mijn broertje.


21-12-2017

Samen met twee vriendinnen ging ik uiteten. Dit was zo'n leuke avond dat ik dit graag in mijn jaaroverzicht met jullie wou delen. We hadden gegeten bij een Mexicaans restaurant, waar ik nog nooit eerder had gegeten. Een ontzettend gezellig plekje!

 


23-12-2017

Precies een jaar geleden hebben Julian en ik elkaar het Ja-woord gegeven. Dat moest natuurlijk gevierd worden! Al meer dan een week van te voren had Julian een plekje gereserveerd bij de chinees. Hij had echt zijn best gedaan om er een leuke avond van te maken. Zo ontzettend lief!


24-12-2017

De fijne feestdagen wens van 2017. Ik wens iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar toe! Op naar nog een jaar om mooie herinneringen te maken!

 

Heel veel liefs!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Nicole (woensdag, 27 december 2017 22:23)

    Een mooi overzicht. Erg leuk!