· 

Mijn goede voornemens voor 2018!

Over mijn goede voornemens voor 2018 moest ik toch wel even goed nadenken. Wat zou ik beter willen doen dan in 2017? Uiteindelijk heb ik een paar dingen bedacht die ik graag wil verbeteren. 

 

Voornemen 1:

Gaan sporten. In 'Als aankomen niet gemakkelijk is' heb ik dit al twee keer genoemd. Ik wil beginnen met sporten. Mijn energie en conditie moeten omhoog en het enige wat ik daarvoor moet doen is sporten. Mijn zus en ik willen samen naar dansles gaan. Met onze 'goede' danstalent gaan we de uitdaging aan voor een goed begin van het jaar.

 

Voornemen 2:

Vaker naar buiten gaan. Ik ben totaal geen buitenmens en zeker met deze kou niet! Het 'verplichte' half uurtje per dag loop ik met Thijmen wel een rondje, maar verder zie je mij niet buiten. Vanaf nu gaat daar hopelijk verandering in komen. 

 

Voornemen 3:

Eerder opstaan. Ik zet nooit een wekker. Wanneer Thijmen tot 8 uur slaapt, slaap ik ook tot 8 uur. Wanneer Thijmen tot 10 uur slaapt, slaap ik ook tot 10 uur. De laatste tijd slaapt Thijmen vaak tot 9 a 10 uur, wat ik natuurlijk totaal niet erg vind. Vanaf nu wil ik elke ochtend om 8 uur uit bed gaan. In die 1 tot 2 uur dat Thijmen dan nog slaapt, kan ik nog zoveel doen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0