· 

Kom ik op social media over zoals ik echt ben?

Een tijdje geleden heb ik op Instagram gevraagd hoe jullie mij zien als persoon. Hiermee wou ik een klein onderzoekje doen of ik hetzelfde op social media over kom als in het echte leven. Ik wil namelijk mijzelf laten zien op Instagram en mijn blog zoals ik echt ben. De meeste reacties laten wel zien zoals ik in het echte leven ook ben. De reacties zet ik hieronder even op een rijtje.

 

1. Rustig en doordacht.

Ik ben van mezelf heel rustig. Ik ben totaal geen druk of overdreven type. Doordacht klopt ook zeker. Ik denk overal twee keer over na voordat ik een mening heb, iets zeg of doe.

 

2. In het echte leven verlegen, maar op mijn blog niet.

Ik heb zeker een verlegen kant, maar dat is uiteindelijk niet wie ik echt ben. In sommige situaties (zoals wanneer ik mensen niet zo goed ken) kan ik, uit zelfbescherming, verlegen zijn. Op mijn blog ben ik echt mijzelf, zoals ik ook bij mensen ben die heel dicht bij me staan. Alles wat ik vertel, dat vertel ik vanuit mijn gedachtes en gevoelens.

 

3. Een rustige en kalme persoonlijkheid. Een beetje het kat uit de boom kijk type.

In nieuwe situaties kijk ik zeker de kat uit de boom. Dit heeft dan ook wel weer te maken met die verlegenheid. Soms is het wel lastig dat ik terughoudend kan zijn, maar er zit ook zeker een positieve kant aan. Het is een stukje zelfkennis en zelfbescherming en dat vind ik dan wel weer positief.

 

Verder heb ik nog hele lieve reacties gehad:

1. Volgens mij werk je super hard voor je kinderen.

2. Zou je graag willen ontmoeten.

3. Ik vind je een hele sterke, mooie vrouw.

 

Dankjewel voor de super lieve reacties!

 

Conclusie.

Ik ben heel blij met de resultaten van het mini-onderzoekje. De dingen die jullie noemen, komen overeen met hoe ik echt ben en dat is nou juist mijn bedoeling. Ik wil mij zeker niet anders voor doen, want eerlijkheid is voor mij heel belangrijk!

Reactie schrijven

Commentaren: 0