· 

Hoe vierden wij de eerste verjaardag van Thijmen?

Het is alweer bijna een jaar geleden dat wij de eerste verjaardag van Thijmen vierden. Het was ontzettend mooi weer. We waren net verhuisd en konden daardoor zijn verjaardag vieren in ons eigen huisje. Daar was ik heel blij mee. Ik vond het vervelend dat alle bezoek dan bij mijn ouders moest komen, aangezien we daar eerst woonden. In onze grote tuin konden we alle bezoek ontvangen. We hadden de hele tuin versierd met vlaggetjes en ballonnen. 

 

De ochtend.

Wij vroegen ons af of we Thijmens verjaardag wel groot moesten houden. Thijmen heeft geen idee wat er gebeurt. Het is dan meer voor onze eigen herinneringen om er een groot feest van te maken. We besloten om de dag rustig te beginnen. We begonnen met cadeautjes bij papa en mama in bed. De hele ochtend kwam er geen bezoek langs. Ik vond het heerlijk. We moesten nog een taart maken dus dat konden we die ochtend mooi doen.

 

De middag.

Na het middagslaapje van Thijmen kwam de eerste visite. Het was mijn oma. Later de middag kwam de familie van Julian ook op het feestje. Wat kreeg Thijmen ontzettend veel cadeau's! Hij begreep er helemaal niks van. Hij wist niet eens hoe hij de cadeautjes moest uitpakken. Hij vond de versiering die op het cadeaupapier zat geplakt veel interessanter. Het was de eerste verjaardag die wij zelf regelden. Het ging van koffie, taart, thee naar Thijmen verschonen, eten geven en op bed doen. Het was behoorlijk chaotisch allemaal.

 

De avond.

Rond het avond eten ging iedereen weer weg. Julian en ik konden in die tijd even bijkomen van de drukte. Met het avondeten haalden we patat op. Thijmen ging ook mee in zijn nieuwe bestuurbare auto. Thijmen at toen nog geen patat. Hij kreeg een potje bruine bonen, waar hij gek op was. Toen Thijmen zijn potje bijna leeg had, kwamen mijn ouders, zus met vriend en broertje alweer. Doordat er 's avonds wat minder personen waren, was het iets rustiger. Thijmen kreeg ook een taartje en natuurlijk vond hij dat heerlijk. Hij ging iets later dan normaal op bed, maar wat had hij een indrukken gekregen die dag! 

 

Het was een hele mooie dag. We kijken er op terug met een goed gevoel. Het was mooi weer, we hielden het klein en Thijmen was ontzettend lief. Met een tafel vol cadeau's sloten we de dag af. Wat was hij verwend! Op naar zijn tweede verjaardag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0