· 

Het is mijn verjaardag!

Vandaag ben ik 21 jaar geworden! Hoewel ik niet had gedacht dit met mijn twee kinderen te vieren, had ik wel gehoopt dat ik het zou vieren met een hele leuke man die mij zou verrassen. Dat is wel gelukt! Wat ben ik verrast door Julians mooie cadeau! Terwijl hij andere verjaardagen altijd op het laatste moment een cadeautje voor mij kocht, heeft hij dit jaar echt zijn best gedaan. Hij heeft heel lief broodjes voor mij klaar gemaakt en nog taart gehaald. Ik ben blij dat hij er dit jaar een klein feestje van kon maken. Door hem voel ik me ten minste nog een beetje jarig. Mijn verjaardag verliep namelijk niet volgens plan.

De visite afzeggen.

Een week voor mijn verjaardag begon ik ziek te worden. Ik kreeg koorts, enorme hoofdpijn en ik voelde me zwak. Later kreeg ik er ook nog keelpijn bij. Ik dacht dat het na een paar dagen wel weer over zou zijn, maar de keelpijn ging over in oorpijn. Ik voelde een enorme druk in mijn oor. die nacht werd ik wakker met erge oorpijn. De paracetamollen die ik slikte, werkten maar een paar uurtjes en daarna kwam de pijn weer terug. Ik besloot om die middag gelijk naar de dokter te gaan. Maar goed ook, want ik had blijkbaar een fikse oorontsteking. Normaal gesproken moet je een oorontsteking een paar dagen aanzien, maar mijn oor was zo ontstoken dat ik gelijk een antibioticakuur kreeg. 

 

Hoe gaat het nu?

We zijn nu een paar dagen verder. Het gaat langzaamaan beter. Ik ben in ieder geval niet meer ziek, maar heb nog wel veel last van de oorontsteking. De druk in mijn oor zorgt ervoor dat ik steeds duizelig ben. Gisteren had ik een examen in Leiderdorp. Ik woon zelf in Groningen dus dat was nogal een stukje rijden. Ik was dan ook pas om tien uur 's avonds thuis. Het was een vermoeiende dag, maar ook weer heel gezellig. Julian ging namelijk met mij mee. Ondanks mijn oorontsteking moest ik naar het examen en dan hoop ik nu toch wel echt dat ik het gehaald heb. Nog nooit eerder heb ik een oorontsteking gehad en net deze week heb ik het wel. Vandaag is het dan mijn verjaardag, maar ik heb alle visite afgezegd. Volgend jaar vier ik mijn verjaardag wel weer. 

 

Mijn twintigste verjaardag.

Vorig jaar was mijn verjaardag heel erg bijzonder. Ik werd toen twintig, was twintig weken zwanger van ons tweede kindje en we hadden die dag de twintig weken echo, waar we te horen kregen dat we in verwachting waren van een meisje. Dit leuke nieuws deelden we toen gelijk met onze visite en iedereen was blij voor ons! Dit jaar zijn wij met z'n vieren en ik vind het prima. Lekker genieten met mijn gezin!

Reactie schrijven

Commentaren: 0