· 

Het dagboek van een tienermoeder #4: een nieuwe bril en een nieuw kapsel!

Wat was dit een week met ontzettend mooi weer! De zon scheen volop en er was nergens een wolkje te vinden op de zondag en maandag.

 

Mijn week begon met het ophalen van een nieuwe bril. Na twee en een halve week was die eindelijk klaar. Het is niet dat ik zonder bril niets kan zien, maar het is toch fijn dat ik eindelijk wat aan de hoofdpijn kan doen. Aangezien ik veel computerwerk doe met mijn studie, krijg ik steeds erg last van mijn ogen en daardoor weer last van mijn hoofd. Ik hoef de bril dus niet op om beter te kunnen zien. Integendeel! Ik zie zelfs slechter met een bril dan zonder. Het is alleen goed voor de rust van mijn ogen.

 

Zondag was het ontzettend mooi weer. Het was heerlijk weer om buiten te zijn. Een temperatuurtje van 21 graden is een prima warmte om buiten zonder jas te kunnen zitten. Vandaag gingen we naar een verjaardag toe van Julians oma. Wat hebben we een verjaardagen gehad de afgelopen tijd. Het was heel gezellig en wat waren ze blij om Thijmen weer te zien. We hebben samen met Thijmen in de speeltuin gespeeld. Als we van de glijbaan af gingen, verscheen er een grote glimlach op zijn gezicht. Ook hij genoot ervan om buiten te zijn en op de loopauto te zitten.

 

Op maandag ging Thijmen naar mijn schoonmoeder. Ondertussen kon ik met mijn studie bezig en het huishouden doen. Aan het eind van de middag werd Thijmen weer thuis gebracht. Mijn schoonmoeder en schoonzusje bleven eten. Toen heb ik voor het eerst gehaktballen gemaakt. Ik las op het internet dat gehaktballen in een kwartiertje klaar waren, maar uiteindelijk werd dat een uur. We aten daardoor iets later dan gepland, maar gelukkig waren ze wel lekker. Ook Thijmen genoot van mama's zelfgemaakte gehaktballen.

 

Op dinsdag kreeg ik de uitslag van het bloedonderzoek. Alles was goed behalve mijn vitamine D. Mijn vitamine D was te laag. Die middag ben ik nog naar de dokter gegaan. Hij zorgde ervoor dat er Vitamine D pillen voor mij klaar lagen en voor de zekerheid moest ik nog weer bloed prikken om te kijken of ik de ziekte van Pfeiffer heb of heb gehad.

 

Zo liep ik op de woensdag ochtend weer naar een plek waar ik bloed kon prikken. Gelukkig hoefde ik dit keer maar één buisje te vullen dus stond ik binnen een paar minuten weer buiten. Julian bracht Thijmen naar mijn moeder zodat ik weer tijd had voor mijn studie en huishouden. Aan het begin van de avond gingen Julian en ik boodschappen doen. Daarna haalden we Thijmen bij opa en oma vandaan. Volgens mij heeft hij het wel leuk gehad.

 

En zo was het alweer donderdag. Deze dag begon met erg veel mist, maar liep uit op een mooie zonnige en warme dag. Thijmen werd pas om half 10 wakker dus konden we heerlijk uitslapen. Julian was vrij en daardoor hadden we tijd om samen naar de kapper te gaan. Thijmen zat geïnteresseerd te kijken wat er allemaal gebeurde bij de kapper. Daarna was het tijd voor het schoonmaken van de auto. Wat was die auto vies! Elke keer zaten de pijpen van mijn broek onder de modder. Daarna had ik weer rijles. Het ging redelijk alleen reed ik wat te hard op dingen af. Toen was het alweer het einde van de week. Het was een heerlijke nazomerse week.

Reactie schrijven

Commentaren: 0