· 

Genomineerd voor the liebster award!

Afgelopen tijd kwam ik steeds berichtjes tegen dat bloggers waren genomineerd voor the liebster award. Ik wist zelf niet zo goed wat dat was totdat ik zelf door onlineopvoeden.nl werd genomineerd. Bedankt voor de nominatie! Blijkbaar is dit een virtuele award voor beginnende bloggers als waardering voor elkaar. Super leuk dat iemand mijn blog waardeerd. Ik heb een aantal vragen gekregen die ik in deze blog ga beantwoorden en ook heb ik een paar vragen bedacht voor de bloggers die ik heb genomineerd.

 

De regels.

Aan deze award zitten een aantal regels verbonden. Hier komen ze:

1. Je bedankt degene voor de nominatie en plaats een link naar zijn of haar blog.

2. Je beantwoord de vragen die degene die jou heeft genomineerd heeft bedacht.

3. Je maakt een lijst met vragen voor de bloggers die jij nomineert.

4. Je maakt een lijst met blogger(s) die jij gaat nomineren.

5. Je stelt de genomineerden op de hoogte van de nominatie.

6. Je noemt in je blog de regels van the liebster award voor de genomineerden.

7. Je plaatst een foto van the liebster award op je blog.

 

Mijn antwoorden.

Ik heb super leuke vragen mogen beantwoorden. Bij sommige vragen moest ik wel even nadenken, maar toch wel leuk om over vragen na te denken waar je anders nooit echt bij stil staat.

 

Vraag 1: Waar en wanneer blog jij het liefst?

Op de bank, in de avond, lekker warm onder een kleedje met kaarsjes aan. Dan kan ik me het beste concentreren. Het jochie die anders naast mij staat en ook wil typen, ligt dan lekker te slapen en ik heb verder geen verplichtingen meer om te doen.

      

Vraag 2: Wat is het engste wat jij ooit hebt meegemaakt? 

Wat ik heel erg eng vond, was het vertellen van de zwangerschap aan mijn ouders en schoonouders. Ik wist namelijk totaal niet hoe ze gingen reageren.

 

Vraag 3: Wat doe jij het liefst op een regenachtige dag?

Als ik zelf nat ben geregend dan vind ik het heerlijk om een douche te nemen en daarna onder een kleedje met een warme kop chocolade melk film te kijken en anders vind ik het heerlijk om tot een uur of 10/11 in mijn bed te liggen luisteren naar de regen die ik tegen het raam hoor kletteren met een boek erbij.

 

Vraag 4: Op welk karaktereigenschap ben jij het meest trots?

Dat ik creatief ben. Ik vind het leuk om creatieve dingen te maken en sommige mensen bewonderen dan wat je maakt en dat maakt me dan wel trots.

 

Vraag 5: ls je €10.000 euro weg mocht geven, aan wie zou je dat dan doen?

Aan een goed doel. Wat heel erg mijn aandacht trekt is arme mensen en vooral arme kinderen. Ik zou ze zo graag willen helpen om een eerlijke kans in het leven te geven. Dus kom maar op met die €10.000 euro! ;) 

 

Mijn vragen.

1. Hoe ben je op het idee gekomen om te gaan bloggen?

2. Wat is een mooie herinnering uit je jeugd?

3. Wat was je mooiste vakantie?

4. Waar heb je een hekel aan?

5. Wat zou jij je kind willen bij brengen in de opvoeding?

 

De genomineerden.

De volgende bloggers heb ik genomineerd:

 

Quintybeau.nl 

Demi verteld over haar ervaringen als (tiener)moeder. Zij werd moeder op haar zeventiende en kreeg een dochtertje (Quinty).

 

Littlebum.nl

Alicia verteld ook over haar ervaringen als studerende (tiener)moeder. Zij werd op haar negentiende moeder en kreeg een dochter (Mila).

 

Jullie hebben echt onwijs leuke blogs en ik waardeer het echt dat jullie aan anderen willen laten zien hoe het is om jong moeder te zijn. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Nicole (donderdag, 30 november 2017 10:10)

    Leuk zeg!