· 

Foto op hexagon (review)

Wij wonen nu drie jaar in het huis waar we nu wonen. In het begin waren alle muren in ons huis kaal en saai, maar er komen steeds meer dingen aan de muur te hangen. De muren worden voornamelijk gevuld met foto's van Julian en mij en/of de kinderen. 

 

Bij canvascompany.nl heb ik verschillende foto's op hexagon laten drukken. Negen foto's heb ik besteld en vervolgens door Julian laten ophangen, want die is altijd erg precies met afmetingen en waterpas. Ik vond het heel erg leuk om te zien dat de verschillende foto's, die dezelfde vorm hadden, één geheel werden. 

 

Verschillende producten

Ik had gekozen voor negen foto's op hexagon. Er zijn zoveel foto's van ons gezin dat het soms moeilijk kiezen is welke ik in ons huis wil hangen. Ik vond het leuk dat ik bij dit product meerdere foto's kon kiezen. Bij fotocadeau.nl kun jij je foto's op nog veel meer producten laten drukken, zoals bijvoorbeeld op een foto op kussen, koffer of snijplank. Naast een foto af laten drukken, zijn er ook nog andere producten die besteld kunnen worden, zoals fotobehang new york.

 

Mijn ervaring.

De foto's op hexagon heb ik bij onze eettafel laten ophangen. Ik zit er steeds naar te kijken en niet alleen ik, ook Thijmen vraagt steeds wie er allemaal op de foto's staan. Ik heb een positieve ervaring met canvascompany.nl. Mijn product was er al binnen een week en het resultaat is erg leuk!

Reactie schrijven

Commentaren: 0