· 

Het dagboek van een tienermoeder #11: een nieuwe baan!

Afgelopen week heb ik een leuke week gehad. Thijmen en ik hebben heel veel plezier samen gehad. Vorige week was hij ziek en was hij heel erg huilerig. Deze week was dat wel anders. Hij moest zowat overal om lachen. Hij is een klein vrolijk boefje.

 

Zaterdag:

Vandaag hadden we een verjaardag van mijn schoonzusje. Ze was afgelopen donderdag 7 jaar geworden. Begin van de middag gingen we die kant op en eind van de avond gingen we weer naar huis. Het was een gezellige dag.

 

Zondag:

Papa Julian ging vandaag lekker met zijn zoon wandelen. Heel schattig zat Thijmen de hele tijd onder een dekentje. Het was ook ontzettend koud. Ze keken samen even bij de dieren en na 20 minuutjes waren ze weer thuis. Julian is echt een goede papa!

 

Maandag:

Thijmen ging weer zoals elke maandag naar mijn schoonmoeder. Zo had ik mooi even de tijd om de zolder helemaal op te ruimen. Wat was het daar een bende! Van allerlei spullen lagen daar over die hele zolder heen verspreid. Nu staat alles mooi opgeruimd en kun je er weer normaal lopen.

 

Dinsdag:

Wat heb ik een leuke dag gehad met Thijmen. We hebben samen heel veel gespeeld en gek gedaan. Ook zijn we samen naar de winkel geweest. Thijmen heeft op dit moment een periode van overal naar zwaaien. We trekken de jassen aan en Thijmen begint gelijk te zwaaien, omdat hij weet dat we weg gaan. Heel leuk om te zien hoe dat allemaal ontwikkelt. Ook zie ik aan hem dat hij zich weer goed voelt. De afgelopen tijd zat ik zelf niet lekker in mijn vel. Ik was moe en uitgeput en kon daardoor totaal niet vrolijk zijn. Deze week voelde ik me echt goed en was ik weer een beetje mezelf. Ik merkte aan Thijmen dat hij daardoor ook een stuk vrolijker was. Hoe ik me voel, zo voelt hij zich ook. Bizar hoe kinderen dat aanvoelen, hoe klein ze ook zijn.

 

Woensdag:

Ook vandaag was Thijmen vrolijk en ik ook. De dagen vliegen voorbij en ik vind de dagen met Thijmen nu een stuk leuker dan de dagen dat Thijmen naar de oppas is. De afgelopen dagen heeft Thijmen mij het uitslapen wel gegund. Rond half 10 hoorde ik pas gepraat uit zijn bedje komen. Wat heerlijk om die rust even te pakken, want die tijden kunnen elk moment weer veranderen. Mijn oma haalde Thijmen en mij om kwart voor 3 op. Toen hebben we samen boodschappen gedaan. Daarna had ik een sollicitatiegesprek bij de Action. Voor mijn gevoel ging het gesprek goed en konden zij mij bieden wat ik zocht. Morgen zou ik gebeld worden of ik aangenomen was. Aan het einde van de middag, na mijn sollicitatiegesprek, bracht mijn opa ons weer naar huis. Julian was al thuis van zijn werk en samen zorgden we voor een gezonde maaltijd. Kippenpoten met aardappelen en bloemkool. Thijmen heeft alles op gegeten en vooral van de kip zat hij te genieten. Ook bij de aardappelen en bloemkool zei hij "hmm". Wat word ik daar blij van! Onder het eten werd ik ineens gebeld. Het was de action met de mededeling dat ik aangenomen was. Blij werd ik van dat telefoontje! 'S avonds kwam er een vrouw langs die door mijn blog mij had gevonden. We hadden een gesprekje over het tienermoederschap. Ik vind het zo leuk om te zien dat ik met mijn blog al binnen een hele korte tijd zoveel heb bereikt.

 

Donderdag:

Mijn moeder haalde mij op en bracht mij naar een gesprek die ik had bij de action om mijn sollicitatie verder in gang te zetten. Daarna gingen Thijmen en ik naar mijn moeder. Thijmen was zo ontzettend moe maar wou niet slapen. Hij zat een beetje tegen zijn slaap aan te huilen. Om 6 uur nam ik de bus vanaf mijn ouders naar de stad. Daar ging ik met twee vriendinnen eten. Hun had ik ontmoet toen ik samen met hun naar de tienermoederdag reed. Het was zo ontzettend gezellig! Van 7 uur tot half 10 hebben we zitten eten bij een Mexicaans restaurant. Een goede afsluiting van een geslaagde week.

Reactie schrijven

Commentaren: 0