· 

De Quper Big zwangerschapskussen (Review)

Ik herinner me nog als de dag van gisteren hoe lastig het is om te slapen tijdens de zwangerschap. Makkelijk in slaap komen dat zat er echt niet bij! Ik was ontzettend nieuwsgierig naar dat kleine mensje in mijn buik, maar ook moest ik zowat elk kwartier naar de toilet. Wanneer ik dan weer in bed lag, begon het volgende probleem: er was geen enkele houding meer dat prettig lag. Die dikke buik lag aardig in de weg. Als ik op mijn rug lag, had ik het gevoel alsof ik amper adem kon halen en op mijn buik wou al helemaal niet. Dus werd het mijn zij, maar mijn buik lag dan op één of andere manier niet goed.

 

Ik mocht de Quper Big zwangerschapskussen van voedingskussenwinkel.nl uittesten. Natuurlijk ben ik op dit moment niet zwanger, maar ook nu ligt de kussen heerlijk! Achteraf zou het een goed idee zijn geweest om de zwangerschapskussen tijdens mijn zwangerschap te kopen. Met de dikke zwangerschapsbuik had ik een kussen zoals dit wel nodig. De kussen is aardig groot en gevuld met polyester/katoen. Zelfs na de zwangerschap kan de kussen gebruikt worden om te voeden of om in te relaxen. 

 

De service van voedingskussenwinkel.nl vind ik erg goed! Want naast dat de zwangerschapskussen in de doos zat, lag er ook nog een klein cadeautje in. Bij elke bestelling krijg je er een gratis babykado bij. Daarnaast was mijn bestelling de volgende dag al in huis. Dus ben je zwanger en ligt geen één houding meer fijn? Dan heb je de zwangerschapskussen morgen al in huis!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jeanine (dinsdag, 29 mei 2018 08:43)

    Ziet er super comfortabel uit zeg! Die had ik tijdens mijn zwangerschap ook wel willen hebben.