· 

De mooiste herinneringen van 2018

2018 is alweer voorbij en ik kijk met een tevreden gevoel terug op dit jaar. Voor mezelf heb ik een hoop overwonnen en ik heb een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt op een positieve manier. Hoeveel moeite ik eerst had om mezelf te accepteren, zoveel respect heb ik nu voor mezelf. Daarnaast ben ik natuurlijk zowat de helft van 2018 zwanger geweest, wat ook zorgt voor een bijzonder jaar. Ik ben er heel dankbaar voor dat alles tot nu toe nog zo goed verloopt met de zwangerschap. Ook ben ik ontzettend dankbaar voor het kleine, gezonde mannetje dat ik al heb. Thijmen heeft een hele ontwikkeling doorgemaakt en ontwikkelt zich nog steeds in een rap tempo. Hij maakt mij heel erg trots! In dit artikel wil ik aan de hand van foto's met jullie terugblikken op 2018, omdat het een positief jaar was. Kijken jullie mee?

Februari 2018

Als allereerste wil ik beginnen met een foto van Julian en Thijmen. Een foto waarin de liefde, plezier en blijdschap duidelijk naar voren komen. De liefde tussen vader en zoon. Thijmen vindt het altijd leuk als Julian zo gek met hem doet. Hoe gekker, hoe mooier. Daarnaast kon Thijmen in deze maand voor het eerst zelfstandig lopen. Als ouder-zijnde is dat natuurlijk echt een mijlpaal als je kind ineens de eerste stapjes zet. Vanaf dat moment ging het snel. Hij begon steeds stabieler te lopen. Hij begon daarna te rennen. En hoe hij kon huppelen, ontdekte hij ook al snel. Natuurlijk wil ik Julian ook nog even benoemen als geweldige vader, want dat is hij echt! Hij weet altijd weer een lach op het gezicht van Thijmen te krijgen.   


Februari 2018

Begin van het jaar kochten wij een klein konijntje. Thijmen vond het konijntje in het begin best wel eng, maar al snel wende hij aan zijn konijn. Het konijn kreeg van Thijmen de naam 'Didi'. Inmiddels is Didi een jaar oud. Het grootste gedeelte van het jaar zit Didi buiten in een hok met een ren, maar sinds een maand is hij weer binnen. Thijmen heeft nu de leeftijd dat hij graag bij zijn konijn wil kijken. Elke avond voor het slapen gaan, wil hij Didi even gedag zeggen. En in de ochtend wil hij Didi ook graag even aaien. Het leukste vindt Thijmen nog als hij een wortel aan het konijntje mag geven. Didi is echt een beetje Thijmens vriendje geworden en dat is zo leuk om te zien. Thijmen geniet ervan dat Didi weer lekker warm binnen zit en hij vaker bij Didi kan kijken. Daar kan ik dan weer heel erg van genieten.


Februari 2018

Thijmen die voor het eerst in de sneeuw staat. Het was niet veel sneeuw, maar voor Thijmen was het toch een hele ervaring dat het sneeuwde. Ook al is hij dit moment allang vergeten. Een tijdje geleden sneeuwde het ook en Thijmen had geen idee wat sneeuw eigenlijk was. Het is leuk om te zien hoe hij nu alles veel bewuster mee maakt dan een jaar geleden. In februari heeft hij alleen maar staan kijken naar de sneeuw en wist hij niet zo goed wat hij er mee aan moest. Toen het laatst sneeuwde, pakte hij het sneeuw op en gooide hij ermee. Thijmen wou niet meer naar binnen. Hij vond de sneeuw veel te leuk. Ik hoop dat het in 2019 nog heel veel gaat sneeuwen, zodat Thijmen nog een rondje op de slee kan. 


Maart 2018

De eerste keer met Thijmen naar Ballorig was ook echt een succes! Een uitje waarin Thijmen zijn energie goed kwijt kon. De eerste keer dat we met Thijmen naar Ballorig gingen, vond hij het allemaal wel een beetje eng. De glijbanen en trampoline vond hij wel heel erg leuk. Zo leuk om hem te zien genieten! 


April 2018

De dag in april dat het ineens best wel warm was. Wij besloten om een paar mooie foto's te gaan maken en wat zijn ze leuk geworden. De foto hiernaast is één van die mooie foto's. Heerlijk die knuffels van Thijmen. Hij begon net de leeftijd te krijgen dat hij bewust ging knuffelen en daarnaast ook zelf wou knuffelen. 


Mei 2018

De eerste keer dat Thijmen op het strand kwam. Er lagen wel veel schelpen op het strand, maar hij vond het heel leuk al dat zand om zich heen. Deze foto is gemaakt in Zeeland, waar we een paar dagen op 'vakantie' waren. Deze dagen liepen niet heel geweldig. Het was koud en regenachtig, maar dat was nog niet het ergste. Tijdens het eten in een restaurant, was er een man die bijna in zijn eten stikte. Iedereen om ons heen was een beetje in paniek. Uiteindelijk kwam het wel weer goed gelukkig, maar Thijmen had alles meegekregen. Hij was de hele tijd aan het huilen, omdat hij bang was geworden voor die man. De dag voordat we naar huis gingen, was Thijmen ziek. Hij moest drie keer overgeven. Daarnaast was het putje van de douche ook nog eens verstopt, waardoor we amper konden douchen en ook nog eens al onze handdoeken nat waren. Een top vakantie dus. Gelukkig was de eerste avond op het strand wel heel leuk!


Mei 2018

Samen met Julian ging ik in mei een wandelingetje maken. Het was heel erg mooi weer en daar genoot ik op dat moment echt van. Voordat deze foto werd gemaakt, zat ik heel erg in een dip. Julian zei dat ik iets leuks moest gaan doen, dus nam hij mij mee naar buiten. Hij kent mij te goed, want uiteindelijk heeft het wel geholpen. Ik genoot echt van dit moment en dat kwam allemaal door Julian. Hij is niet alleen een geweldige vader, maar ook een liefdevolle man. Hij geeft echt om me en dat laat hij mij ook merken. 


Juli 2018

Julian en ik gingen samen in de avond een wandeling maken. Het was echt gezellig en ook nog eens gezond om te wandelen. Daarnaast vind ik dit echt een leuke foto! We hadden net een nieuwe camera en dat is ook echt te zien aan de kwaliteit van de foto's. Zo mooi hoe de zon eruit ziet op deze foto!


Juli 2018

Thijmen werd in deze maand 2 jaar. Het was weer, net als het jaar ervoor, heel mooi weer. Thijmen heeft echt genoten van zijn verjaardag. Alle aandacht en cadeau's die hij kreeg, vond hij helemaal geweldig. Thijmen kreeg de leeftijd van een peutertje en zijn gedrag maakt hem ook echt een peuter. Op naar zijn derde verjaardag!


Juli 2018

Wij gingen met het mooie weer waterskieën. Het was voor mij de tweede keer en ik kon er nog niet zoveel van. Toch had ik wel een leuke avond en genoot ik van het warme weer. 


Juli 2018

In deze maand gingen Julian en ik samen een nachtje weg. We gingen in de avond weg vanuit het Noorden van Nederland. Op het strand van Petten keken we naar de rode maan en halverwege de nacht kwamen we aan in Scheveningen. Die ochtend gingen we nog naar het Omniversum en daarna gingen we weer naar huis. We waren allebei moe, maar gelukkig hebben we het gezellig gehad.


Augustus 2018

We gingen met de boot en auto naar Texel. Thijmen vond het geweldig om op de boot te gaan, op het strand te spelen en naar de vliegtuigshow te kijken. Heerlijk zulke mooie momentjes als gezin!


Augustus 2018

We gingen met mijn ouders en broertje op vakantie naar Ommen. Het was een weekje zonder internet en dat vond ik helemaal niet erg. We hadden echt even tijd voor elkaar. Spelletjes spelen, boeken lezen en wandelen waren de dingen die we veel meer deden.


September 2018

Thijmen ging voor de eerste keer naar de peuterspeelzaal Hij vond het meteen al leuk op school en nog steeds geniet hij er elke keer weer van. Wat wordt hij toch groot!


Oktober 2018

In oktober was het nog heel mooi weer. Samen met Thijmen genoot ik van deze dagen. We wandelden veel en gingen samen op een bankje in de zon rozijntjes eten. Het is zo leuk om zulke dingetjes nu met hem samen te doen. 


Oktober 2018

Ik was al een paar maanden zwanger en we gingen samen naar de 'in de wolken' beurs. We waren niet heel enthousiast over deze beurs, maar daarna zijn we nog wezen shoppen in Duitsland. Dat was wel echt heel gezellig!


Oktober 2018

Met deze foto maakten we bekent dat ik zwanger was. We kregen hele leuke reacties erop. Thijmen laat weten dat hij grote broer wordt, maar hij heeft zelf nog niet echt het besef dat hij straks daadwerkelijk een broertje of zusje heeft. Ik ben zo benieuwd hoe Thijmen uiteindelijk als grote broer zal zijn. Daar komen we over een paar maandjes al achter!


November 2018

Het werd kouder en grauwer weer, maar op sommige dagen scheen het zonnetje nog wel. Op een koude, maar mooie zondag hebben wij een wandeling gemaakt en hele mooie foto's. Heerlijk om even een frisse neus te halen!


December 2018

Julian had de laatste week van december vrij, waardoor we echt even tijd hadden met z'n drieën. We zijn met Thijmen naar de kapper geweest en keken bij tuinland naar de leuke kerstspulletjes. Thijmen vond het natuurlijk helemaal geweldig al die lampjes en wat lijkt hij nu toch op papa met zijn nieuwe kapsel!

Reactie schrijven

Commentaren: 0