· 

Het dagboek van een tienermoeder #12: de gezellige kerstdagen

Het laatste dagboekstukje van 2017. Ik heb een goed laatste weekje gehad met onder andere de trouwdag van Julian en mij en de gezellige kerstdagen. Langzaam bereid ik me voor op een nieuw jaar met nieuwe kansen en nieuwe ervaringen, maar eerst sluit ik het jaar goed af! 

 

Zaterdag:

Deze dag was het de trouwdag van Julian en mij. Ik wist dat Julian een verrassing voor me had, maar ik wist niet wanneer die verrassing kwam. De hele dag had ik geen idee wat er ging gebeuren en wanneer. Aan het eind van de middag gingen we weg. We waren netjes gekleed dus mijn vermoeden was dat we uit eten gingen. Die vermoeden was juist. We gingen eten bij de chinees. Super lief hoe Julian dat al een week van te voren had geregeld! 

 

Zondag:

We gingen eind van de middag naar mijn schoonouders. Daar gingen we op kerstavond met hun gourmetten. Het was een gezellige avond alleen was Thijmen wel een beetje moe.

 

Maandag:

'S ochtends gingen we naar mijn ouders. Daar brachten we eerste kerstdag door. Thijmen deed toen zijn eerste stapjes. Hij liep van papa naar mama en van mama naar papa. Af en toe viel hij, maar dat vond hij juist leuk. Ook vandaag was weer een leuk dagje.

 

Dinsdag:

Op deze tweede kerstdag gingen we naar mijn andere schoonouders. Ook daar gingen we gourmetten wat gezellig was. Thijmen was super goed gehumeurd. Hij at het ene na het andere vleesje en ook speelde hij heel lief met zijn 1-jarige oom in de box. Toen stopte Thijmen zijn vinger in de mond van zijn oom en die dacht: "hmm lekker eten!" en dan hoor je Thijmen opeens 'au' zeggen. Ook gaven ze een kusje aan elkaar. Echt super lief!

 

Woensdag:

Vandaag heb ik mijn bestanden die op mijn kapotte laptop stonden op een extern  harde schijf gekregen. Eindelijk kan ik weer bij mijn foto's en documenten. Daarna gingen we bij de Albert Heijn en Etos inkopen doen. De winkel ging weg en daarom was alles 35% korting dus dat scheelt een hoop geld. Wel was de winkel al voor de helft leeg, maar het verbaasde me hoeveel er nog lag. 

 

Donderdag:

Julian haalde onze nieuwe tafel en stoelen op. Het is een grotere tafel en de stoelen zitten een stuk beter. Ik ben er ontzettend blij mee! 'S avonds gingen Julian en ik met onder andere de stiefvader van Julian vuurwerk halen. We gingen naar Duitsland en kochten een paar potjes. Daarna gingen we weer naar huis. 

 

Dit was mijn laatste dagboek van 2017. Een fijne jaarwisseling iedereen! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0