· 

Als aankomen niet gemakkelijk is #4

Dit is het laatste artikel over 'Als aankomen niet gemakkelijk is'. Hierin vertel ik hoeveel invloed mijn werk heeft op mijn gewicht en laat ik jullie natuurlijk weten of ik mijn doelen heb gehaald.

In januari ben ik na een half jaar weer begonnen met werken. Best even wennen wanneer je eerst alle dagen thuis zat. Maar ik weet nu dat het een goede keuze was om een baan te gaan zoeken. Ik heb meer energie doordat ik me niet alle dagen meer opgesloten voel in mijn huis en omdat ik meer eet op mijn werk. Het werken geeft me een goed gevoel waardoor mijn stemming ook wat positiever is. Doordat ik meer eet, kom ik natuurlijk ook wat aan. Ik voel aan mijn energie dat ik nu goed eet.

Mijn doelen van afgelopen maand:
1. Sporten
2. Een kilo aankomen

In mijn vorige artikel over 'als aankomen niet gemakkelijk is' hoopte ik dat ik de volgende keer kan zeggen dat ik beide doelen heb gehaald. En ik kan zeggen: 'Ik heb mijn doelen allebei gehaald!'. Ik ben zeker een kilo aan gekomen en ook ben ik begonnen met sporten. Afgelopen donderdag heb ik mijn eerste yogalesje gehad. Ik vond het pittig. Dagen lang had ik spierpijn en was lachen geen goed idee. Ik dacht dat yoga vrij relaxed was, maar ik weet nu dat het zware oefeningen zijn. Er zijn natuurlijk verschillende soorten yoga, maar dit was vrij actieve yoga. Ik vond het heerlijk om even te bewegen en ik wil daar ook zeker mee door blijven gaan!

Reactie schrijven

Commentaren: 0