· 

Als aankomen niet gemakkelijk is #3

Het derde artikel over ´als aankomen niet gemakkelijk is´. Ook in dit artikel vertel ik of ik mijn doelen heb gehaald en wat mijn doelen voor komende maand zijn. 

 

Sinds kort heb ik een app " myfitnesspal" deze app telt hoeveel calorieën je op een dag mag eten en of je er aan het einde van de dag er over heen zit of dat je te weinig hebt gegeten. Deze app kan je helpen om aan te komen, maar ook af te vallen. Je kunt je streef gewicht in vullen en daar werk je dan naar toe. Ik vind het een onwijs handige app. Zo kan ik zien of ik voldoende eet. Meestal eet ik iets te weinig, maar ik probeer nu de voedingsmiddelen te eten waar de meeste calorieën in zitten.

 

Mijn doelen van afgelopen maand:

1. Een kilo aankomen.

2. Gaan sporten.

 

Met al die feestdagen van afgelopen tijd moet ik wel een kilo zijn aangekomen en dat is me inderdaad ook gelukt! Langzaam aan zal ik weer op een goed gewicht komen. Voor nu lijkt dat nog wel erg ver weg, maar het gaat me hoop ik lukken.

 

Ook zou ik gaan sporten. Dat heb ik nog niet gedaan. De afgelopen tijd heb ik het best druk gehad, maar sporten staat wel in de planning. Samen met mijn zus zal ik volgende week beginnen met dansen. 

 

Mijn doelen voor komende maand:

1. Een kilo aankomen.

2. Gaan sporten.

 

Elke keer zijn mijn doelen weer hetzelfde: een kilo aan komen en gaan sporten. Ik hoop dat ik jullie volgende maand kan vertellen dat ik mijn doelen allebei heb gehaald.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Femke (vrijdag, 19 januari 2018 02:31)

    Goed bezig hoor! Heel veel succes!