· 

50 maanden verliefd

Het is alweer 50 maanden geleden dat Julian en ik een relatie met elkaar kregen. Aangezien het afgelopen donderdag ook nog Valentijnsdag was, wil ik vandaag een artikel met jullie delen over Julian en mij. Wij hebben natuurlijk al heel wat meegemaakt en toch hebben wij nog een hele goede relatie. We zijn veel sterker uit de situaties gekomen dan dat we er in gingen. 

Julian en ik waren 16 en 17 toen we een relatie met elkaar kregen en het werkte vanaf het begin al goed. We waren onafscheidelijk en werden regelmatig 'het kleffe stel' genoemd. Voor ons maakte het niets uit dat iedereen zo over ons dacht. We zagen het juist meer als een compliment dat we blijkbaar aan iedereen lieten zien dat we gelukkig met elkaar waren. Ik moet ook eerlijk toegeven dat we ook echt gelukkig waren.

 

Waarom het zo goed tussen ons werkt

Gedurende de relatie leerden we elkaar steeds beter kennen. Ik kan niet makkelijk mezelf zijn bij anderen, maar bij Julian ging dat al redelijk snel. Hij gaf mij het gevoel dat hij mij volledig accepteerde wie ik was en dat doet hij nog steeds. Vooral nadat Thijmen is geboren en we op onszelf woonden, konden we bij elkaar zijn wie we zijn. Jezelf zijn is natuurlijk heel belangrijk binnen een relatie. Een reden waarom het nog zo goed werkt tussen Julian en mij, is dat we heel veel respect voor elkaar hebben. We respecteren elkaar als persoon en de dingen die we doen. Een voordeel van respect is dat het weer zorgt voor begrip en dankbaarheid. Daarnaast zitten Julian en ik met bijna alles op één lijn. We hebben al vanaf het begin van onze relatie hetzelfde toekomst beeld: samen oud worden. En nu we Thijmen hebben en de tweede op komst is, denken we met nog veel meer dingen hetzelfde, zoals de opvoeding van de kinderen.

 

Ruzie in onze relatie

Natuurlijk hebben Julian en ik ook weleens ruzie. Een relatie zonder ruzie is bijna onmogelijk aangezien we toch twee verschillende personen zijn. Toch gaan de ruzies altijd om de kleinste dingetjes, zoals op welke stand de vaatwasser moet. Achteraf moeten we er altijd heel erg om lachen en weten we soms niet eens meer waar we ruzie om hadden.

 

Het huwelijk

 

Ik gun echt iedereen een relatie zoals de relatie tussen Julian en mij. Daarnaast gun ik iedereen een man zoals Julian. Ik heb alleen maar goede woorden over Julian te zeggen. Hij luistert naar me. Hij maakt me elke dag weer aan het lachen. Hij is liefdevol en toont veel respect. Hij werkt hard voor ons gezin. En het allerbelangrijkste is dat hij een geweldige vader is! Het huwelijk is één van de mooiste dingen die er bestaat. Het huwelijk is niet makkelijk. Het is iets waar je samen hard voor moet werken om het te laten werken. Energie en tijd moet je er in steken en dat kan soms best lastig zijn. Maar één ding weet ik wel: als je samen 100% voor een goed huwelijk gaat, er samen je uiterste best voor doet, dan zal het veel geluk en liefde opleveren!

Reactie schrijven

Commentaren: 0