· 

Shoplog: Primark

Afgelopen vrijdag vertelde ik in het weekoverzicht dat Julian en ik vorige week maandag een uurtje gingen shoppen. We zijn alleen maar even bij de Primark geweest. Julian en ik hebben allebei wat gekocht, maar ook voor Thijmen hebben we een paar leuke dingetjes gevonden. Wat dat is, lees je in dit artikel.

Voor Thijmen hebben wij een super leuk pyjamaatje gekocht van Thomas de stoomlocomotief. Ze hadden heel veel van zulke pyjama's. Echt super schattige ook! Aan deze Pyjama zitten voetjes aan dus ik hoop dat hij in de winter dan geen koude voeten krijgt. Dit is geen pyjama voor in bed, maar meer om 's ochtends of 's avonds in rond te lopen.


Ook hebben we voor Thijmen dit leuke vestje gekocht. Deze is wat stoerder dan die pyjama van Thomas de stoomlocomotief. Deze vest is best wel dik dus dat is straks heerlijk voor in de winter. Ook zit er een capuchon aan wat ook goed van pas kan komen.


Dit broekje hoort er ook nog bij. Deze past mooi bij die stoere vest. Het is niet echt een joggingbroek, maar ook geen spijkerbroek. Het broekje zit er een beetje tussen in. In ieder geval zit dit broekje een stuk lekkerder dan een spijkerbroek. Hier kan hij gemakkelijk in bewegen dus ook veel fijner in spelen. Ook is een joggingbroek of een soort van joggingbroek warmer dan een spijkerbroek.


Ik heb een roze blazer gekocht. Ik was al een tijdje op zoek naar een blazer in deze kleur roze en ineens hing die daar in de Primark. Ik heb heel veel zwart, wit en grijs in mijn kleren kast hangen en daarom wou ik er wat meer kleur bij hebben. De kleur van deze blazer staat goed bij de rest van mijn kleren uit mijn kledingkast en hij zit ook nog erg lekker. Ik heb heel vaak bij blazers dat het zo krap zit, maar deze zit gewoon fijn! Ik ben echt blij met deze aanwinst. 


Naast de blazer met een roze kleurtje heb ik nog iets gekocht met een kleur. Het is een blouse met een knal rode kleur en gouden knoopjes. Ze hadden heel veel van zulke blousejes, maar in veel verschillende kleuren. Ik dacht er nog over na om gewoon een zwarte blouse te pakken, maar ik dacht, nee, ik doe gewoon de rode. Ik moet er nog wel aan wennen aan wat kleur in mijn kledingkast, maar ik ben er blij mee!


Als laatste heeft Julian nog wat gekocht. Ook hij heeft gekozen voor een blouse, maar dan een witte met blauwe randjes en knoopjes. Het is een heel mooi stofje en hij zit ook nog perfect voor een helemaal niet zo'n dure prijs. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0