· 

Het dagboek van een tienermoeder #3: sollicitatiegesprek en bloedprikken

Mijn week begon met een verjaardag van mijn oma. Het was gezellig en super leuk om te zien hoe Thijmen taart en chips naar binnen werkte. Het gaat er allemaal wel in.

Op maandag had ik een sollicitatiegesprek bij een supermarkt, maar ik had niet zo'n goed gevoel bij het bedrijf en zij kunnen mij niet bieden waar ik naar op zoek was. Daarom heb ik besloten om het baantje te weigeren. Het was heen en terug samen 16 kilometer fietsen. Wat had ik een spierpijn de volgende dag. Sportief ben ik niet echt meer sinds de zwangerschap van Thijmen.

Op woensdagochtend heb ik bloed geprikt. Zes buisjes moest ik vullen en bij dat idee begon ik me niet helemaal goed te voelen onder het bloed prikken. Ik had het gevoel dat ik leeg liep. Dikke onzin natuurlijk, maar als je die buisjes dan ziet liggen, lijkt het wel zo. Gelukkig viel ik niet flauw en zijn ze allemaal gevuld. De reden dat ik moest bloed prikken was omdat ik steeds heel erg moe en licht in mijn hoofd ben en het steeds koud heb. Daarom worden mijn vitamines en ijzer even bekeken of het allemaal goed is. Verder die dag bleef ik gezellig bij mijn ouders slapen met Thijmen want de volgende dag had ik rijles en mijn moeder past dan altijd op Thijmen.

Op donderdag had ik dus rijles en dat ging op zich wel goed alleen moet ik wel meer op de borden letten. Ik moet nog hard oefenen, want 14 november moet ik voor de eerste keer afrijden en ik hoop dat ik het dan natuurlijk in 1x haal. Het was onwijs mooi weer deze dag en ook vrijdag werd ik wakker met een zonnetje. Toch wel heerlijk dat mooie weer na een aantal regenachtige dagen.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Jannet (vrijdag, 13 oktober 2017 14:19)

    Je doet het super Maureen!! Leuk zo met je dagelijks dingen mee te lezen. Eneh.. je rijbewijs haal je wel.

  • #2

    Nicole (zondag, 15 oktober 2017 21:11)

    Trots op je!