· 

DIY: vlieger maken

Hierbij een uitleg over hoe jij je eigen vlieger kan maken. Het is super makkelijk, maar iets waar je voor langere tijd plezier mee kunt hebben. Een onwijs handige manier om je kind naar buiten te krijgen met deze donkere, winderige herfstdagen. 

 

Als kind maakte ik altijd mijn eigen vlieger. Het was super simpel om te maken, maar toch kon ik er uren plezier van hebben. Het allerleukste was dan dat het heel hard waaide. Dan waaide de vlieger ''per ongeluk'' bij de buren het dak op. 

 

Toen het vorige week heel hard waaide, stelde ik aan Julian voor om een vlieger voor Thijmen te maken en naar buiten te gaan. Tot mijn verbazing wist hij niet wat ik bedoelde met een zelfgemaakte vlieger. Toen bedacht ik me om hier een DIY over te maken. 

Wat heb je nodig?

Je hebt niet veel nodig om een vlieger te kunnen maken.

 

Benodigdheden:

1. Plastic zak. 

2. Een stuk touw/draad.

 

Wat moet je doen?

Binnen een minuut zal je een vlieger hebben gemaakt. Van dat ene minuutje werk, kan een kind er uren plezier van hebben.

 

De twee handvatten van het tasje houd je tegen elkaar aan. Om de handvatten, knoop je het draadje vast. That's it!

Ik wou dit artikel graag met jullie delen, omdat ik er als kind veel plezier mee had en dat plezier gun ik andere kinderen ook. Een leuk idee voor de donkere en winderige dagen in de herfst. Have fun! :)

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Roy (woensdag, 11 oktober 2017 17:18)

    Wat een interessant filmpje