· 

Het dagboek van een tienermoeder #1: de herfst is begonnen!

De herfst is net begonnen. De bladeren vallen van de bomen en Thijmen vindt het geweldig! Dan staat hij in de box, uit het raam naar de vallende bladeren te kijken.

Onze week begon op zondag met bezoekjes aan onze ouders en een verjaardag van mijn schoonzusje. De maandag was wat minder leuk. Thijmen moest naar het consultatiebureau, waar hij twee prikken kreeg in zijn armen. De eerste was voor hersenvliesontsteking. De tweede was voor rode hond, mazelen en bof. Hij moest wel even huilen toen hij de prik kreeg. Gelukkig waren zijn tranen snel verdwenen en heeft hij er verder geen last van gehad. Van de tweede prik kan hij een week later last krijgen. We zullen zien of hij er nog ziek van word.

Woensdag was het heerlijk weer. Ik zette Thijmen in de buggy en we genoten buiten van de prachtige herfstkleuren. In de achtertuin liggen behoorlijk veel bladeren en takjes. Ik gaf Thijmen een takje met bladeren eraan en hij bleef er maar mee zwaaien.

Vrijdag hebben we met z'n drieën gewandeld in het bos. De zon scheen en het was een heerlijke temperatuur. We hebben wat foto's gemaakt als herinnering.

Thijmen sliep de afgelopen tijd erg onrustig. Hij wou 's avonds niet slapen. Hij werd 's nachts steeds wakker, maar na een aantal gebroken nachten, hebben we vannacht eindelijk weer door kunnen slapen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0