· 

Mijn gezin

Julian en ik hadden bijna een jaar een relatie toen ik zwanger raakte. We waren super verliefd en dachten er niet over na om uit elkaar te gaan. We namen allebei onze verantwoordelijkheid en gingen ervoor. De zwangerschap was een lastige tijd. We wisten niet wat ons te wachten stond en we moesten ons leven op orde maken. We woonden allebei nog bij onze ouders en hadden nog geen opleiding afgerond. Toch konden we op sommige momenten ook erg genieten van de zwangerschap. Vooral wanneer we ons kleintje op het beeldscherm zagen bewegen of het hartje hoorden kloppen bij de verloskundige. Na negen maanden van organisatie en spanning werd ons zoontje geboren. Hij kreeg de naam Thijmen. Het was een hectische tijd, maar toch ook heel bijzonder. We hadden het niet willen missen. Inmiddels is Thijmen alweer een jaar oud. Julian en ik zijn getrouwd en we wonen nu op onszelf. Bizar hoe snel de tijd kan gaan!

Reactie schrijven

Commentaren: 0