· 

10 feitjes over mij

Sommige mensen die mijn blog lezen, kennen mij ontzettend goed. Sommigen hebben mij weleens gezien, maar weten alleen wat mijn naam is en verder ben ik voor veel mensen een onbekende die maar wat schrijft over haar ervaringen als (tiener)moeder. Om een beter beeld van mezelf te laten geven, dacht ik dat het misschien leuk zou zijn als ik wat meer over mezelf vertel behalve dat ik op mijn zeventiende moeder werd. Daarom gaat het artikel van vandaag over tien feitjes die vertellen wie ik ben. 

 

Feitje 1:

Ik ben een tienermoeder, maar hoogst waarschijnlijk wisten jullie dat al. Iets wat totaal niet gepland was, maar ontzettend welkom! Ik ben er trots op om een tienermoeder te zijn.

 

Feitje 2:

Creatief bezig zijn is mijn grootste hobby. Tekenen, fotograferen, schrijven. Allemaal dingen wat ik leuk vind om te doen. Mijn droom is om hier mijn beroep van te maken als ik mijn studie 'mediavormgeving' over een paar jaar heb afgerond. Ook op deze blog kan ik mijn creativiteit kwijt.

 

Feitje 3:

Ik fotografeer alles. Ik vind het onwijs leuk om te fotograferen en het is super tof als er een geslaagde foto tussen zit. Als ik op vakantie ben, heb ik honderden foto's gemaakt van alles wat ik tegen ben gekomen. Daarnaast zijn er natuurlijk genoeg momenten dat ik Thijmen op de foto kan zetten. Foto's voor het fotoboek van Thijmen moet ik nog bestellen, maar ik heb zoveel foto's gemaakt dat ik niet kan kiezen welke in het fotoboek moeten. Ze zijn allemaal zo leuk! 

 

Feitje 4:

Ik ben een ochtend mens. Ik hou van vroeg opstaan, te ontbijten en daarna mijn ding doen. Als ik vroeg op sta, heb ik ten minste nog wat aan mijn dag. Vooral met mooi weer sta ik vroeg in de keuken een broodje te smeren. Ik ben nog steeds een ochtend mens alleen op dit moment kom ik vanwege de vermoeidheid heel moeilijk mijn bed uit. Het is dat ik geroepen wordt door een klein kereltje die ik graag vrolijk in zijn bedje wil zien staan.

 

Feitje 5:

Kou is mijn grootste vijand. Ik ben een koukleum. Ik heb weinig vet en heb het daardoor snel koud. Zelfs in de zomer heb ik het regelmatig koud. In de winter staat de verwarming goed hoog. Ook heb ik last van wintertenen en vingers. Een heel raar woord vind ik het, maar ook daardoor ben ik niet een liefhebber van kou.

 

Feitje 6:

Ik word vrolijk van nieuwe kleding. Shoppen vind ik leuk en als ik dan iets leuks scoor dan maakt mij dat blij. Een typische kenmerk van vrouwen.

 

Feitje 7:

Ik ben bezig met het schrijven van een boek. Ik hou van schrijven. Anders was ik deze blog ook niet begonnen. Ik vind het leuk om mijn creatieve gedachtes om te zetten tot een verhaal. En als ik dat boek dan schrijf, voelt het alsof ik het echt beleef, alsof ik er middenin zit!

 

Feitje 8:

Mijn grootste droom is om een wereldreis te maken. Ik hou van de natuur en van andere talen. Ik vind het onwijs leuk om andere landen te bezoeken. Mijn verste tripje was naar Noorwegen dus ik wil nog zoveel zien van de wereld! Als Thijmen wat ouder is dan ben ik nog niet zo oud. Ik hoop dat ik dan nog energie voor tien heb en dat ik dan nog verre reizen kan maken. Dat is weer een voordeel van jong moeder zijn.

 

Feitje 9:

Mijn grote liefde heb ik gevonden via internet. Jaja, het is echt waar! In deze tijd van mobiele eenheid met wifi hebben Julian en ik elkaar gevonden via Instagram. Wat zijn wij toch modern bezig.

 

Feitje 10:

Ik ben erg ambitieus. Ik zit vol met ideeën en als ik een idee heb, wil ik dat ook het liefste gelijk uitvoeren. Ik wil nog zoveel dingen doen en bereiken in mijn leven. Ik wil zoveel meer beleven dan een dag die elke dag hetzelfde is!

Reactie schrijven

Commentaren: 0